EN FRIVILLIG ORGANISASJON SOM HJELPER ARBEIDENDE BARN OG UNGDOM I PERU MED SKOLEGANG

Kjære venner i Marcelino Norge

Jeg håper at du og din familie har det bra og har god helse, og jeg sendere dere en stor klem.


Først og fremst vil jeg takke dere for støtten dere gir alle NATs (arbeidende barn og ungdom) på Marcelino. Vi setter virkelig pris på det.


Jeg vil spesielt takke for muligheten som jeg og Samuel fikk ved å gå på vevekurs i Lima, det har gitt oss kunnskap som gjør at vi kan jobbe med lokalt håndverk og samtidig gir oss en nyttig jobb. Vi underviser andre barn i hvordan de skal bruke vevemaskinene og resultatet er veldig bra, med mange fine produkter.


Deres støtte er veldig viktig for oss og det har inspirert meg til å gjøre det samme: jeg håper jeg vil kunne hjelpe mange NATs i fremtiden og gi dem en sjanse til å få et bedre liv.


En stor klem fra alle oss på Marcelino.


Tusen takk

Cleber Seguro Neyra

Kjære venner i Marcelino Norge

Jeg skriver dette brevet for å takke dere for støtten dere gir oss og håper at dere har det bra.


Jeg er veldig takknemlig for mulighetene som NATs (arbeidende barn og ungdom) får gjennom Proyecto Amigo – Casa Marcelino og støtten fra Marcelino Norge. Dette er veldig, veldig viktig for oss og det gir oss muligheten til å forbedre våre liv og vårt samfunn.


Vi håper at mange flere vil forstå hvor stor forskjell Macelino gjør for oss her i Huamachuco-området, og at flere barn vil få muligheten til å delta på et av prosjektene på Proyecto Amigo – Casa Marcelino.


Mange tenker at det eneste viktige er deres egne planer, deres egen fremtid, og glemmer å «se seg rundt», de forstår ikke problemene som er rundt dem. Jeg er glad for at dere tar dere tid til å «stoppe opp» og tenke og gi en hjelpende hånd til de som trenger det.


Jeg ønsker dere det beste for femtiden og sender dere varme hilsener.


Med vennlig hilsen

Samuel Perez Vasquez